У м"ясі механічної обвалки, яке надійшло до України з Польщі, виявили сальмонелу
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє про отримання
інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та
кормів (RASFF) від 18.12.2020 р. № 2020.5496-fup6стосовно виявлення Salmonella enterica ser. Infantis
(presence 25/g) в замороженому курячому м’ясі з гомілок, що експортувалось з Республіки Польща (виробник: PIRI PIRI Sp.z.o.o., Myslowice) до країн-членів ЄС, після чого зазначену продукцію переробили на м’ясо механічної обвалки (продавець: Wealthon corporate finance spolka z organiczona odpowiedzialnoscia,
Warszawa), яку експортували до України – партія 21 000,0 кг, (отримувач: ТОВ «Глікон», вукл. Фосфорна 8/4, м. Дніпро, 49102).
Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або
обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"
Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Головне управління держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392, або звертайтесь до територіальних управлінь.
Коментарі:
Ваш коментар може бути першим :)