Букачівська територіальна громада

Івано-Франківська область

Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень

Дата: 06.06.2019 15:25
Кількість переглядів: 1439

Фото без описуВ процесі децентралізації державної влади в Україні та передачі значних повноважень та бюджетів від державних органів органам місцевого самоврядування в кінці 2018 на початку 2019 року на території Рогатинського району було створено об’єднану територіальну громаду Букачівської селищної ради. З метою вчасного та якісного  надання населенню адміністративних послуг було прийнято рішення про створення в структурі виконавчого комітету селищної ради Центру надання адміністративних послуг, який розпочав свою роботу із надання населенню послуг з державної реєстрації актів цивільного стану (реєстрація народження, шлюбу, смерті). З 28 травня 2019 року в ЦНАПі запрацювала послуга з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, і вже 06 червня 2019 року перший житель об’єднаної територіальної громади отримав документи на право власності на чотири земельні ділянки. Ним став Марундяк Ігор Петрович із с. Посвірж.

(На фото: момент вручення документів на право власності на землю Марундяку І.П., начальником ЦНАПу – Волошин М.Я. головою селищної ради – Воробцем Т.І., секретарем селищної ради – Кобзан М.А та ін.)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь